Comfort in het verleden

Gepost op 9 Januari 2021 door Mathmos

Comfort in het verleden - Mathmos Lavalampen

In moeilijke tijden gaan we vaak terug naar dingen uit het verleden, omdat ze ons herinneren aan gelukkiger tijden en ons een gevoel van comfort en veiligheid geven. Open een tube smarties, geniet van de kleuren en de smaak en wordt meteen weer een kind dat je zakgeld uitgeeft. Berijd uw fiets en onthoud de hernieuwde sensatie van onafhankelijkheid van zonniger dagen. Hier is een geweldig artikel hierover in de New York Times.

Lees artikel

Mathmos retro lavalampen kunnen u gelukkiger maken

Bij veel mensen wekken Mathmos-lavalampen een gevoel van nostalgie op naar goede tijden uit de jaren ’60 of ’90. De langzame kalmerende beweging van de lava in combinatie met de warmte van het licht en de sterke kleuren zorgen voor een gevoel van welzijn.

We graven graag terug in ons verleden; we hebben deze pin-insignes in beperkte oplage gemaakt op basis van Mathmos-posters die eind jaren ’90 in het VK werden gepost. Ze zijn voor ons gemaakt door de historische badge-makers Fattorini en hebben een gelimiteerde oplage van 2000. Je kunt ze hier kopen:

Koop badges

We waren blij om deze klassieke tv-advertentie uit de jaren 70 voor R Whites Lemonade weer te zien. Het is in de loop der jaren op verschillende manieren opnieuw gemaakt en velen van ons kunnen op vreemde tijden de koelkast overvallen terwijl we zoveel tijd thuis doorbrengen.