Lavalampen helpen je te ontspannen en stress te verlichten

Gepost op 20 December 2021 door Mathmos

De lavalampen op kaarsvoeding van Mathmos behoren tot de beste geschenken om stress te verlichten en te ontspannen. In een enquête onder 5.000 mensen vertelde 93% van de ondervraagden ons dat hun Mathmos-lavalamp hen helpt te ontstressen. Geef jezelf of je vrienden en familie heerlijke ontspanning cadeau met ons assortiment kaarslavalampen, waaronder de Fireflow, Pod en Pod+, sinds kort ook verkrijgbaar in het koper.

Bekijk ons volledige Candle-assortiment

In een wereld van directe voldoening, hectische schema’s en deadlines is iedereen op zoek naar manieren om te ontstressen en in balans te blijven.

Er komt nu dan ook een beweging op gang tegen dit stressvolle leven met als doel terug te gaan naar ieders innerlijke vrede. Een mindful leven moedigt je aan om het leven langzamer en eenvoudiger te benaderen, daarbij stress te vermijden en meer betekenis aan je leven te geven.

Rustige ochtenden zijn een goede manier om deze levensstijl in je dagelijkse routine te introduceren. Sta vroeg op, schenk een kop koffie in je favoriete mok, ga op een rustige plek zitten en steek je kaarslavalamp van Mathmos aan. Gebruik de 20 minuten opwarmtijd om in alle rust wat tijd voor jezelf te nemen en van de stilte om je heen te genieten. Als de lava eenmaal stroomt, dan kun je een positieve affirmatie tegen jezelf zeggen op elk moment dat er een nieuwe lavabubbel verschijnt, of concentreer je gewoon op de langzame beweging van de lava. Blaas daarna de kaars uit, vervolg mindful je dag, en vergeet niet om het rustig aan te doen – vooral geen haast!

Koop de Pod/Pod+

Mindfulness-sessies zien er voor iedereen anders uit, dus het is daarbij heel handig dat je onze kaarslavalampen gewoon kunt verplaatsen (als ze zijn afgekoeld). We wilden dus niet dat kabels hierbij een beperking zouden vormen en daarom zijn onze Pod-lavalampen perfect voor in de badkamer. Bereid je bubbelbad voor, steek hierbij je Mathmos Pod-lavalamp aan en dim de rest van de lichten. Laat het fonkelende kaarslicht en de zachte lavastroom zorgen voor een perfect ontspannende omgeving om te relaxen en na een lange dag te ontstressen. Eenmaal goed afgekoeld kan de Pod naar een andere ruimte worden verplaatst om de sfeer voor een yoga- of meditatiesessie te vervolmaken.

Maar als jij een gezellige maaltijd belangrijker vindt, dan is dat natuurlijk ook prima, want het koken of bestellen van een heerlijke maaltijd is ook een vorm van “self-love”. Gebruik de Pod-kaarslavalamp van Mathmos om gezellig je tafel te dekken en daarbij een rustgevende sfeer te creëren met de warme gloed van de kaars en de lavastroom. Ze vormen bovendien een gezellig gespreksonderwerp voor gasten en worden daarom wereldwijd gebruikt in restaurants en op keukentafels.

In een groepje zien ze er ook geweldig uit. We bieden dan ook een korting aan als je er meer dan één tegelijk koopt. Daarnaast kun je ons op onze sociale kanalen volgen, want we geven vaak giveaways als we nieuwe kleurcombinaties op de markt brengen.

Bekijk ons volledige Candle-assortiment