Limited Edition Lavalamp Pinbadges

Gepost op 11 November 2020 door Mathmos

Een paar limited edition Mathmos lavalamp-pinbadges van onze klassieke Astro- en Astro Baby-ontwerpen. Een strikt beperkte oplage van 2000 genummerde paren pinbadges met hun editienummer in reliëf op de achterzijde. De geëmailleerde metalen badges worden geproduceerd door het Britse erfgoedbedrijf Fattorini, dat in 1827 werd opgericht. Profiteer van 30% Extra Korting.

€24 per paar (€16.80 met de Extra Korting)

Alle badges zijn genummerd

Speciale editie voor verzamelaars

Bijzonder interessant voor verzamelaars is dat deze editie strikt beperkt is tot 2000 stuks. Ze hebben allemaal een apart nummer in reliëf op de achterkant en ze zijn vastgepind op een showkaart.

Speld deze badges vast op je colbert of jas.

Grafisch design uit de iconische jaren 90

Dertig jaar geleden verspreidde Mathmos in heel Groot-Brittannië posters met deze ontwerpen van onze klassieke lavalampen uit de jaren 60. We hebben ons door deze iconische ontwerpen laten inspireren voor onze pinbadges.

Fattorini op audiëntie bij de koningin

De geëmailleerde metalen badges worden geproduceerd door het Britse erfgoedbedrijf Fattorini, dat in 1827 werd opgericht. Fattorini voorziet de koningin van het Verenigd Koninkrijk van insignes en eervolle onderscheidingen, en is in het bezit van een Royal Warrant. Het zijn uitstekende ambachtslieden die een ongelooflijke reeks iconische metaalartikelen produceren, zie hieronder.

Badges voor Bentley, Aston Martin, McLaren, Jaguar. De badge voor de Britse Olympische fakkel.
De UK Football Association Cup. De tosmunt aan het begin van het Wimbledon Tennistoernooi.

De artistieke ambachtslieden van Fattorini

Fattorini heeft in de loop der jaren een ongelooflijke reeks gepersonaliseerde producten gemaakt. Klik hier voor hun collectie.