Mathmos bij Second Home Co Working

Gepost op 4 Oktober 2019 door Mathmos

We hebben echt genoten van de fotoshoot-styling bij Second Home in London Fields. Second Home heeft een eigentijdse kantoorruimte voor een creatieve samenwerking met prachtige gebouwen in Londen, LA en Lissabon.

De recentelijk geopende vestiging van London Fields is ontworpen door de Spaanse architect Cano Lasso, en we zijn van mening dat dit de perfecte setting is voor onze Mathmos lavalampen. De voorgevel van het gebouw is geïnspireerd op het werk van de Duitse architect Frei Otto, die zich toelegde op het creëren van gebouwen verpakt in transparante membranen.

Deze artistieke inspiratiebron is ook te zien in het interieur van London Fields met de repeterende cirkels in verschillende diepten. Ze herinneren ons aan de kunst van Paolo Scheggi uit de jaren ‘60 die onlangs in Londen te zien was in de Estorik Collection.

Onze Mathmos lavalampen zijn perfect geschikt voor Second Home, omdat beide merken geweldige melanges van moderne retro bevatten. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een prachtig nieuw product binnen ons assortiment bij Second Home te fotograferen en we kunnen niet wachten om u dit te laten zien. Vergeet niet om uzelf voor onze mailinglijst aan te melden, zodat u als eerste later dit jaar op de hoogte wordt gebracht van deze lancering.