Mathmos lavalamp Wall

Gepost op 24 September 2019 door Mathmos

Met de lavalampen van Mathmos voor aan de muur kunt u op een effectieve manier een openbare ruimte met licht verfraaien zoals hier in Jimmy’s muziekbar in Liverpool is gebeurd, waarbij de Neo wall is toegepast die verkrijgbaar is in zilver, koper of wit.

We hebben deze 50 Neo Wall lampen in dit geval voor onze klant matzwart gespoten, passend bij het kleurenschema van het merk. U kunt de kabels van de lampen ook door middel van de speciale Neo Wall klemmen in een gewenste vorm bevestigen of ze achter een wand verbergen.

De Neo Wall muurlampen zijn eenvoudig te monteren, hebben een lage spanning en kunnen een ruimte op laten vallen als ze in veelvoud zijn gemonteerd. We bieden 15 verschillende kleurencombinaties voor elke locatie en u kunt profiteren van 20% korting bij aankoop van meerdere lampen. Deze korting kunt u krijgen op onze website: www.mathmos.nl

We maken een kleine knipoog naar de psychedelische jaren ‘60 met 50 lavalampen die speciaal voor Jimmy’s Liverpool door de wereldberoemde Mathmos Lavalampen in Poole zijn gecreëerd.

Jimmy’s