* Nieuwe* POD & POD+ kaarslavalampen

Gepost op 15 Oktober 2019 door Mathmos

Ons unieke assortiment kaarslavalampen groeit

Naar aanleiding van het succes van Fireflow hebben wij de twee onderstaande, nieuwe lavalampen ontwikkeld die ook op een theelichtje werken. We hebben ook al onze verpakkingen opnieuw ontworpen voor dit kaars-assortiment waardoor ze nog leuker zijn om cadeau te geven. Profiteer van de 20% korting wanneer u er meer dan één koopt (NU UITVERKOCHT).

*Nieuwe* POD

Een verchroomde kaarslavalamp. Plaats de Pod waar u maar wilt in uw huis en tuin, en geniet van het flikkerende kaarslicht en de langzame beweging van de lava. De Pod lavalamp wordt aangedreven door gewone theelichtjes, waarvan er drie in de geschenkdoos worden meegeleverd. De Pod wordt binnen 20 minuten warm.

Koop nu

*Nieuwe* POD+

Maak een mooie combinatie met de Pod+ en de Pod samen (20% korting als u er meer dan één koopt). Door de extra hoogte valt de Pod+ meer op. Gebruik ze als kandelaars waarbij u heerlijk kunt ontspannen.

Koop nu

Pod FIRST100 Instagram wedstrijd

Volg ons op Instagram @Mathmos_Originals voor een kans om een van de nummers 91-100 van de First100 Pod en Pod+ lavalampen te kunnen winnen. De gelukkige winnaars winnen een paar met één Pod en één Pod+ in de kleuren van hun keuze. Lees hier meer over deze wedstrijd.

Doe hier mee aan de wedstrijd