Originele Britse lavalampen sinds 1963

Vanaf 1963 continu in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd

We produceren nog steeds de Mathmos lavalampen in het Verenigd Koninkrijk. Dit kost uiteraard meer, maar we vinden dat het het waard is. We hebben de lavalamp hier uitgevonden en tot nu toe altijd hier geproduceerd. Naar onze mening wordt hiermee zijn waarde beschermd.

mathmos_lava_lamp_safety

Actuele veiligheidsnormen

We werken nauw samen met testbedrijven, zodat u er zeker van kunt zijn dat Mathmos lavalampen alle relevante, actuele veiligheidstesten hebben doorstaan.

Unieke lavalampformule

Iedere Mathmos lavalamp wordt in de Mathmos-fabriek met de hand gevuld. Onze unieke lavalampformule heeft de meest heldere en zuivere vloeistof, optimale lavavorming en gaat langer mee. De uitvinder van de lavalampen, Edward Craven Walker, heeft hier tot zijn dood in 2000 aan gewerkt.

mathmos_lava_lamp_guarantee

2 Jaar Shop Direct Garantie

Wij hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en bieden daarom een garantie van twee jaar wanneer u rechtstreeks via onze websites koopt. Lees er hier meer over.

Hoogwaardig metaal

De metalen onderdelen worden in het Verenigd Koninkrijk gesponnen. Sommige onderdelen handmatig door gekwalificeerde Britse ambachtslieden in Dorset en andere onderdelen machinaal. We gebruiken alleen het meest hoogwaardige aluminium dat handmatig door ons tot hoogglans kan worden gepoetst.

Reserveonderdelen

Onze lampen worden niet geproduceerd om weggegooid te worden. Voor alle klassieke lavalampen van Mathmos, die dateren vanaf de jaren ’60 tot vandaag, zijn vervangende flessen en gloeilampen verkrijgbaar.

mathmos_lava_lamp_platinum_reviews

Klantenservice met gouden ster

Mathmos is een ‘Gold Star Trusted Merchant’, dus u kunt er zeker van zijn dat wij u de hoogste productkwaliteit en klantenservice bieden.

Helder merkglas

De lavalampflessen van Mathmos worden door een glasfabriek in Yorkshire met uiterste precisie gefabriceerd. De flessen hebben lage snijlijnen, zeer helder glas en een rand om ervoor te zorgen dat ze recht op de basis kunnen staan.

Bijna 60 jaar ervaring

Mathmos is op het gebied van de fabricage van lavalampen absoluut dé specialist. We controleren ieder aspect van het fabricageproces en zorgen ervoor dat onze producten met de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen worden geproduceerd.

mathmos_lava_lamp_box_printing

Stijlvolle verpakking uit Dorset

Onze cadeauverpakking wordt speciaal voor ons door een ervaren lokaal bedrijf geproduceerd. Het ontwerp van de doos zorgt ervoor dat de lampen in perfecte staat aankomen en direct kunnen worden bewonderd.