Ourdoorlavalampen

Gepost op 20 Mei 2022 door Mathmos

Outdoorlavalampen

Lavalampen worden meestal niet geassocieerd met gebruik buitenshuis… tot nu toe tenminste. Mathmos ontdekte dit gat in de markt en creëerde daarom de fantastische serie kaarslavalampen. De kaarslavalampen van Mathmos zijn draagbaar, van hoge kwaliteit en vormen een geweldig gespreksonderwerp aan tafel bij een paar ijskoude drankjes op een warme zomeravond.

Outdoorlavalampen

De Mathmos Pod+ zijn ook perfect geschikt voor gezellige al fresco diners. Deze lavalamp heeft een hoge voet en is daardoor een opvallende tafeldecoratie. Gebruik dus deze Fireflow kaarslavalamp om de familie-bbq’s in uw tuin nog gezelliger te maken!

Outdoorlavalampen

Als het donker wordt, zorgt het flikkeren van het theelichtje voor een ontspannende sfeer en helpt u tot rust te komen. Gebruik een citronella-kaarsje in uw kaarslavalamp en houd ook nog eens die vervelende muggen op afstand; ook handig voor biertuinen, zomerfeesten, restaurants en strandhuisjes.

Outdoorlavalampen

De Mathmos kaarslavalampen waren te bewonderen op de Planet Studio Exhibition van James Whiting tijdens de iconische RHS Chelsea Flower-tentoonstelling. Zijn fantastische displays voor de sectie Houseplants Studio tijdens Chelsea hebben hem twee jaar op rij gouden medailles opgeleverd. Hij stelt altijd fascinerende tentoonstellingen samen met kamerplanten en retro-klassiekers in een nostalgische opstelling die de kijkers aanspreekt. Planet Studio is de naam van zijn 2022-creatie en is geïnspireerd op de iconische nachtclub Studio 54 in Manhattan uit de jaren 70.

Outdoorlavalampen

Studio 54 was een wereldberoemde nachtclub in New York Manhattan in 54th Street. Tijdens de jaren 70, op het hoogtepunt van de disco-hype, was Studio 54 een hotspot voor beroemdheden. David Bowie, Mick Jagger, Elton John en Andy Warhol bezochten toen de dansvloer van deze club. 

Outdoorlavalampen

Met een combinatie van kamerplanten, Mathmos lavalampen, discoballen en vinylplaten kunt u thuis uw eigen op Studio 54 geïnspireerde vibe creëren.