Mathmos lavalamp gemeenschap

De lavalampenfabriek van Mathmos

De showroom van de lavalampenfabriek Mathmos is nu open voor bezoekers.

We zijn sinds 1963 gevestigd in Poole, Dorset, Verenigd Koninkrijk. We zijn verhuisd naar grotere en kleinere fabrieken, maar zijn nooit ver afgedwaald van onze eerste fabriek op Poole Quay.

Het verzamelen van Mathmos Lavalampen

Als Mathmos zijn wij trots op onze actieve verzamelcommunity die zowel oude als huidige lavalampmodellen verzamelt. Wij zorgen voor reserveonderdelen voor de meeste van onze klassieke modellen en bieden een aantal diensten en producten in een beperkte oplage voor onze gemeenschap. Zorg ervoor dat u zich inschrijft voor onze nieuwsbrieven, en ons op Instagram en Facebook volgt om hieraan deel te nemen.

Lavalampen voor Ontspanning

In een groot onderzoek onder Mathmos-klanten was 97% van mening dat de Mathmos lavalamp hen ontspanning geeft. De langzame, steeds veranderende stroom van onze unieke lavaformule zorgt voor een zeer rustgevende aanblik.

Mathmos levert dan ook al vele jaren zijn lavalampen aan zintuiglijke ruimtes en snoezelkamers. Onze lampen helpen de gebruikers van die ruimtes om tot rust te komen en bieden een reeks nuttige hulpmiddelen bij de behandeling van verschillende aandoeningen.