Mathmos lavalamp gemeenschap

Het verzamelen van Mathmos Lavalampen

Als Mathmos zijn wij trots op onze actieve verzamelcommunity die zowel oude als huidige lavalampmodellen verzamelt. Wij zorgen voor reserveonderdelen voor de meeste van onze klassieke modellen en bieden een aantal diensten en producten in een beperkte oplage voor onze gemeenschap. Zorg ervoor dat u zich inschrijft voor onze nieuwsbrieven, en ons op Instagram en Facebook volgt om hieraan deel te nemen.

De Lavalampfabriek

Onze productie vindt al sinds 1963 in Poole (Dorset, VK) plaats. Wij zijn verhuisd naar grotere en kleinere fabrieken en weer terug, maar nooit ver van die eerste fabriek op Poole Quay. Wij hopen u spoedig weer in de Mathmos lavalampfabriek te mogen verwelkomen.

Lavalampen voor Ontspanning

In een groot onderzoek onder Mathmos-klanten was 97% van mening dat de Mathmos lavalamp hen ontspanning geeft. De langzame, steeds veranderende stroom van onze unieke lavaformule zorgt voor een zeer rustgevende aanblik.

Mathmos levert dan ook al vele jaren zijn lavalampen aan zintuiglijke ruimtes en snoezelkamers. Onze lampen helpen de gebruikers van die ruimtes om tot rust te komen en bieden een reeks nuttige hulpmiddelen bij de behandeling van verschillende aandoeningen.