Mathmos Lavalamp Kwaliteit

Mathmos lava lamps made in britain
Vanaf 1963 continu in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. We produceren nog steeds de Mathmos lavalampen in het Verenigd Koninkrijk. Dit kost uiteraard meer, maar we vinden dat het het waard is. We hebben de lavalamp hier uitgevonden en tot nu toe altijd hier geproduceerd. Naar onze mening wordt hiermee zijn waarde beschermd.
Mathmos lava lamps hand spun in the UK
Hoogwaardig metaal. Ons gegoten metaal wordt vervaardigd in hoogwaardige spuitgiettools en vervolgens op een hoog afwerkingsniveau gegalvaniseerd.
Mathmos lava lamps safety
Actuele veiligheidsnormen. We werken nauw samen met testbedrijven, zodat u er zeker van kunt zijn dat Mathmos lavalampen alle relevante, actuele veiligheidstesten hebben doorstaan.
Mathmos Lava Lamps Packaging
Stijlvolle verpakking van Dorset. Onze cadeauverpakking wordt speciaal voor ons door een ervaren lokaal bedrijf op gerecycled karton geproduceerd.
Mathmos Unieke Lava Formule
Unieke lavalampformule. Iedere Mathmos lavalamp wordt in de Mathmos-fabriek met de hand gevuld. Onze unieke lavalampformule heeft de meest heldere en zuivere vloeistof, optimale lavavorming en gaat langer mee. De uitvinder van de lavalampen, Edward Craven Walker, heeft hier tot zijn dood in 2000 aan gewerkt.
Mathmos lava lamp 2 year shop direct guarantee
2 Jaar Shop Direct Garantie. Wij hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en bieden daarom een garantie van twee jaar wanneer u rechtstreeks via onze websites koopt. Lees er hier meer over.
Mathmos Lava Lamps Platinum Award
Klantenservice met gouden ster. Mathmos is een ‘Gold Star Trusted Merchant’, dus u kunt er zeker van zijn dat wij u de hoogste productkwaliteit en klantenservice bieden.
Mathmos Lava Lamp Bottles Clear Branded
Helder merkglas De lavalampflessen van Mathmos worden door een glasfabriek in Yorkshire met uiterste precisie gefabriceerd. De flessen hebben lage snijlijnen, zeer helder glas en een rand om ervoor te zorgen dat ze recht op de basis kunnen staan.
Mathmos Lava Lamp Spare Parts
Reserveonderdelen Onze lampen worden niet geproduceerd om weggegooid te worden. Voor alle klassieke lavalampen van Mathmos, die dateren vanaf de jaren ’60 tot vandaag, zijn vervangende flessen en gloeilampen verkrijgbaar.

Mathmos lavalampen zijn lavalampen met de beste kwaliteit die verkrijgbaar zijn. Ze worden sinds 1963 in Groot-Brittannië geproduceerd. Ontdek hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Meer weten

Bekijk onze video