FIRST100 & FIRST10 Beperkte Reeks

Gepost op 23 Juli 2021 door Mathmos

Sinds enige tijd nummeren we de FIRST100 vervaardigde producten met een uniek nummer. Op de lanceringsdag kunnen de FIRST100 liefhebbers van Mathmos dan één van deze verzamelstukken kopen. We doen dit omdat we weten dat er liefhebbers en verzamelaars zijn die onze producten graag verzamelen. We vragen er niet meer voor, ook al kost het ons behoorlijk wat meer om dit te doen, omdat het ons geschenk is aan onze meest toegewijde klanten.

We proberen zo eerlijk mogelijk te zijn door de helft in ons Duitse magazijn voor EU-distributie te plaatsen en de andere helft in het VK. We houden een klein aantal achter de hand voor ons archief en klantenwedstrijden, maar onvermijdelijk is er teleurstelling omdat er gewoon niet genoeg zijn voor iedereen.

Tijdens onze Astro Vinyl lancering onlangs was de FIRST100 beschikbare hoeveelheid direct uitverkocht en dat zorgde ervoor dat onze Duitse website crashte. Er waren veel teleurgestelde mensen, van wie velen hun frustratie uitten op onze sociale kanalen, waardoor we er hier bij Mathmos eens goed over hebben nagedacht. We vonden het jammer dat een product dat zo populair was (het verkocht veel meer dan we hadden verwacht) negatief commentaar kreeg.

Dit najaar hebben we verschillende nieuwe producten voor lancering en we gaan voorlopig door met het FIRST100-concept op basis van het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt” en we houden het in de gaten. We hebben verschillende nieuwe metaalafwerkingen in onze huidige modellen, deze nieuwe metaalafwerkingen blijven misschien wel in het assortiment, of misschien ook niet. We lanceren ook mogelijk één of twee nieuwe modellen. Tenzij u goed bij kas zit, kan u ze niet allemaal kopen.

We hebben voorlopig besloten dat nieuwe metalen kleurennuances in huidige modellen anders zullen worden behandeld dan volledig nieuwe Mathmos lavalampmodellen. Volledig nieuwe modellen zullen een ets, print of badge op het product zelf krijgen. We zullen u op voorhand via social media en e-mail laten weten wanneer ze gelanceerd zullen worden en opnieuw e-mailen wanneer ze klaar zijn om te kopen. Nieuwe metalen kleurennuances in huidige klassieke Mathmos modellen zullen worden geleverd met een FIRST100 sticker op de doos en een genummerd holografisch certificaat. We laten u niet van tevoren per e-mail weten wanneer deze gelanceerd worden; alleen op Facebook, Twitter en Instagram zullen we e-mailen wanneer ze te koop zijn.

We zullen op de websites vermelden wanneer de FIRST100 uitverkocht zijn, maar hoewel we ons best zullen doen, kan er een vertraging optreden tussen het moment dat ze uitverkocht zijn en het moment dat we de sites bijwerken, verwacht dat ze zeer snel van de hand zullen gaan. We hebben ook stappen ondernomen om de mogelijkheid te minimaliseren dat onze websites crashen tijdens toekomstige releases van producten.

We vragen uw geduld op de lanceringsdag, want het kan enige tijd duren om de FIRST100-bestellingen toe te wijzen en te controleren. Als u wilt weten of u een FIRST100 hebt ontvangen, stuur dan een e-mail met uw bestelnummer en we zullen reageren zodra het toewijzingsproces is voltooid. Aanhoudende telefoontjes kunnen het proces vertragen.

Tot slot raden we u aan om gewoon de producten te kopen waar u van houdt, als u een FIRST100 krijgt is dat geweldig, maar wees niet teleurgesteld als dat niet het geval is, u zult nog steeds één van de eersten zijn met een nieuwe variatie van klassieke lavalampen door Mathmos.