Nieuwe lavalampenwinkel

Gepost op 14 Juli 2023 door Mathmos

Mathmos opent nieuwe showroom lavalampenfabriek

Als onderdeel van onze 60e verjaardag hebben we een winkel en showroom geopend in de lavalampenfabriek van Mathmos. De showroom bevindt zich in de fabriek waar alle lavalampen van Mathmos met de hand worden gevuld en verstuurd naar klanten in heel Europa. QR-codes in de showroom brengen bezoekers rechtstreeks naar de webpagina van elk product op hun telefoon en deskundig personeel staat klaar om bezoekers te helpen.

Het volledige assortiment Mathmos-producten en -kleuren is te zien, van kleine lavalampen met kaarsen tot reusachtige lavalampen, inclusief staande Saturn. U hoeft niet te reserveren, kom gewoon langs tijdens de openingsuren en onze premium lavalampen zijn beschikbaar om mee te nemen of om overal in Europa te laten bezorgen.

Bekijk onze Mathmos Lava Lamp Fabrieksvideo

Lava Lamp Showroom Ontwerp

De Mathmos Factory Showroom is ontworpen door Counterfeit Studio uit Londen, die winkels heeft ontworpen voor onder andere Moleskine en Carhartt. De opdracht was om een ruimte te ontwerpen die eruitziet en aanvoelt als de fabriek die het is en die leuk en aantrekkelijk is om te bezoeken. We verwachten verzamelaars, Mathmos-fans, regenachtige vakantiegangers en lokale bewoners.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Met trots gemaakt in Poole, Dorset Sinds 1963

Mathmos is gevestigd in Poole, Dorset sinds 1963, het jaar dat de lava lamp werd gelanceerd door de uitvinder van lava-lampen en oprichter van Mathmos Edward Craven Walker.

Elke Mathmos lava lamp is hand gevuld in de Poole fabriek met Mathmos’ unieke lava lantaarnformule en Mathmos is trots op onze klassieke lava-lampen te hebben vervaardigd in Groot-Brittannië sinds hun lancering.

Redenen om te bezoeken

Er zal worden gereduceerd sparen en deskundige mensen bij de hand om te helpen recondiëren Mathmos lava lampen gemaakt van 1963 tot heden. Er is een on-site terwijl u wacht op het schilderen van de service. En een bepaald aantal limited-edition producten zal altijd beschikbaar zijn op de release dag in de showroom. Er zal ook een aantal Mathmos merchandising alleen beschikbaar vanaf de showroom.

Klanten
kunnen profiteren van een terwijl-u-wacht-etching service op de Astro lava lamp assortiment.Perfect voor een geschenk of een persoonlijke aanraking van uw collectie.

Kortingen
Showroom-klanten krijgen 30% korting op spullen zonder minimale uitgaven en kortingen op geselecteerde lava lampen.

Local
Poole is de thuisbasis van de lava lamp, en de nieuwe showroom is de perfecte plek voor klanten om de hoogwaardige Mathmos lava-lampen te zien en lokaal gemaakte producten te vieren.

Vorige Mathmos lava lamp winkels

Mathmos hebben een traditie van winkels verbonden met de plaats waar we werken. We begonnen met een showroom ruimte in ons kantoor in Drury Lane Covent Garden in de vroege jaren ’90. Dit was beroemd om zijn venster displays ontworpen door grafische kunstenaars Dave Towers en Rob Lowe. Dit werd gevolgd door een showroom in ons Old Street gebouw, ontworpen door Industrial Facility. We hadden ook een kleine boetiek in Covent Garden door Carl Turner. Onze laatste showroom in Londen voordat we besloten om iedereen in de fabriek te baseren was in Hoxton ontworpen door Simon Maidment.

Mathmos verhuisde in 2020 naar de huidige grotere fabriek en we hadden altijd de bedoeling om een showroom te openen, maar Covid heeft ingegrepen. Naarmate we 60 worden voelt het goed om de plaats te koppelen waren we altijd de lampen gemaakt met de plaats die we ze verkopen en we kijken uit naar het ontmoeten van een aantal van onze klanten gezicht in gezicht.

Mathmos Factory Showroom Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 10u – 4u / Zaterdag: 11u – 1u
NB: alleen met kaart of contactloze betalingen. / Gratis parkeergelegenheid ter plaatse

Mathmos Ltd, Unit 3, 19 Willis Way, Poole, Dorset, BH15 3SS

Mathmos HQ in Poole, Dorset.