Glamoureuze Lava Lamp Interieur

Gepost op 6 Juni 2023 door Mathmos

Mathmos was verheugd dat zijn gigantische Saturn-lava-lamp werd geselecteerd voor de unieke Principal Bathroom van Barlow & Barlow op WOW!House 2023 in het Chelsea Harbour Design Centre in Londen.

Barlow & Barlow zijn een Brother en Sister design duo die samenwerken met Joshua Sear, een deskundige architect en Lucy’s echtgenoot.

De badkamer presenteerde Barlow & Barlow’s leuke en glamoureuze signature-stijl en omvatte een conceptueel ruimtevaartschipthema uit 1975. De statieuze Saturnus gigantische lava lamp voegde glamour toe aan de badkamer van dit raketvaartuig en, in combinatie met Drummonds Badkamer, creëerde een prachtige retro futuristische thema-ruimte.

Giant lava lamp installaties

De Mathmos Saturn is de grootste productielijn voor lava lampen. De Saturnus staat trots op een hoogte van 5 meter en is een showstopper. Mathmos vulde een aangepaste lava lamp fles voor de WOW!Huis tentoonstelling in een heldere vloeibare en zwarte lava mix geselecteerd door de ontwerpers om het concept badkamer perfect te complimenteren.

Saturn wordt volledig in het Verenigd Koninkrijk gemaakt met behulp van hoogwaardig ultra-helder borosilicaatglas om de unieke lava lampformule in de meest transparante vorm met de grootste kijkruimte te zien.

De drie benen van Saturnus hebben optionele bevestigingspunten op de vloer. We hebben Saturnus ontworpen om veilig in openbare ruimtes te worden gebruikt. De diepe basis heeft een siliconen bekleding om ervoor te zorgen dat de fles veilig wordt gehouden, en het lood kan gemakkelijk worden bevestigd aan de gaten in een been indien nodig voor extra veiligheid.

Als u overweegt een feature lava lamp voor een evenement of uw huis, dan ziet de Mathmos Saturn reusachtige lava-lamp er fantastisch uit de doos, of als alternatief, kunt u bouwen rond de basis en de hoes om het aan te passen en te personaliseren aan de omgeving.

Saturn lava lampen zijn gevuld op bestelling; kies uit 10 kleurcombinaties. Het zal aankomen bij uw deur binnen twee weken na uw bestelling via twee dozen via de gebruikelijke koerier systeem.