Vintage lavalampen

Gepost op 4 Februari 2023 door Mathmos

Credit: A Married Couple

Vintage lavalampen in jaren ’60 en ’70 interieurs

Mathmos produceert al lavalampen van de hoogste kwaliteit sinds 1963, en door deze lange geschiedenis hebben we sindsdien het genoegen gehad om Mathmos Astro lavalampen te zien opduiken op allerlei prachtige locaties. Twee van onze retro lavalampen zie je hier in de retro-locaties van 70s House Manchester en The Hippie Shake office. Wist je dat voorwerpen die minstens 40 jaar oud zijn als vintage kunnen worden beschouwd? Dat betekent dat onze originele lavalampen Astro en Astro Baby aanspraak kunnen maken op hun vintage titel.

Geef je eigen huis een vintage tintje met een Mathmos Astro lavalamp. Met 45 combinaties om uit te kiezen, is er voor elke ruimte iets passends.

Mathmos Lavalampen en het jaren 70 huis Manchester

Als je nog niet op onze sociale kanalen zit, zorg er dan voor dat je dat verandert door Mathmos te volgen. We organiseren namelijk vaak verschillende giveaways exclusief voor de sociale pagina’s van Mathmos. We hebben onlangs samengewerkt met 70s House Manchester om deelnemers de kans te geven een Mathmos Astro lavalamp te winnen met een gesigneerd exemplaar van Estelle Bilson’s nieuwe boek, 70s House. Dit leuke boek geeft tips over hoe je vintage interieurs in je ruimte kunt introduceren met behulp van Mathmos lavalampen, gedurfde prints en warme kleuren.

Retro lavalampen in de jaren 90

Tijdens de jaren ’90 bereikte de populariteit van de Mathmos lavalampen een hoogtepunt. De Mathmos Telstar retro raket lavalampen waren niet weg te denken uit slaapkamers en feestjes in de jaren ’90. Retro wordt beschouwd als iets dat minstens 20 jaar oud is maar nog geen 40 jaar, wat betekent dat onze iconische Telstar raket lavalampen nu de retrostatus hebben bereikt.

Andere Mathmos-modellen uit de jaren negentig, zoals de Lunar- en Jet-lamp, zijn sindsdien niet meer verkrijgbaar en zijn nu erg gewild om toe te voegen aan vintage Mathmos-collecties. Telstar heeft de tand des tijds doorstaan en is sinds zijn introductie continu in productie geweest. Breng wat retro in huis met een Telstar lavalamp, verkrijgbaar in 24 kleurencombinaties.

Mathmos Lavalampen X Rokit Vintage Kleding

In april hebben we samengewerkt met Rokit Vintage kleding om onze sociale volgers de kans te geven om een waardebon voor €100 vintage kleding en een Mathmos Telstar lavalamp te winnen. Met de 90s revival die we nu meemaken is er nooit een perfecter moment geweest om te genieten van retro decoratie en kleding.

Credit: FT How to spend it. Andrew Yee/Millicent Simon.

Maak een paar foto’s van je Mathmos lavalampen en gebruik #Mathmos om ons je collecties, interieurs en toepassingen voor je Mathmos lavalampen te laten zien. We kunnen onze favorieten delen op onze sociale kanalen. Volg ons om op de hoogte te blijven van het laatste Mathmos nieuws en giveaways.

Credit: A Married Couple
Credit: FT How to spend it. Andrew Yee/Millicent Simon