Mathmos grote kaarslavalamp: Evo

Gepost op 2 Oktober 2022 door Mathmos

We introduceren u de Evo. Dit is het nieuwste product in het assortiment van Mathmos lavalampen. Evo is onze eerste grote lavalamp op kaarslicht.

Het gebruik van de Evo is heel eenvoudig. Pak hem uit de doos, zet de vier onderdelen in elkaar, steek een waxinelichtje aan en uw lamp zal binnen 30 minuten gaan stromen. We leveren 3 waxinelichtjes bij elke lavalamp om u op weg te helpen.

Bekijk onze video over de Evo

Ontwerp

Evo lavalampen zijn gemaakt van gegoten precisiemetaal dat is verchroomd tot een hoogglans, met het Mathmos-logo in reliëf op de houder, onze gebruikelijke kwaliteitsstempel. De transparante glazen voet is gegoten en onderbreekt de flikkering van het kaarslicht waardoor er warm licht ontstaat.

Wij zijn er trots op dat wij de meest hoogwaardige lavalampen op de markt produceren. Dit kunnen wij bereiken door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen voor de vervaardiging van onze retro-lavalampen. Vanwege zijn draagbaarheid en unieke ontwerp is deze kaarslavalamp een perfect cadeau-idee voor vrienden of familieleden. De Evo staat geweldig in een woon-, slaap- of badkamer en zelfs in een tuin op een rustige avond.

Montagevideo Evo

Productie

Al onze Mathmos-lavalampen worden handmatig in onze fabriek (in het VK) met onze unieke lava-formule gevuld. De lavaflessen kunnen worden verwisseld met andere kleuren uit ons assortiment reserve-lavaflessen, zodat uw Evo de toekomstige kleurentrends kan blijven volgen. Evo is te combineren met de Telstar- en Astro Baby-flessen die u de afgelopen twee jaar bij ons heeft gekocht. De Evo is echter niet te gebruiken met Neo-flessen omdat de splintervrije coating niet bloot mag worden gesteld aan een vlam. Zoals altijd zijn er reserve-lavalampflessen verkrijgbaar in onze reserveonderdelensectie en krijgt u 30% accessoire-korting op flessen als u £65 of meer besteedt.

FIRST100 genummerde speciale editie voor verzamelaars

We nummeren voor u de FIRST100-geproduceerde exemplaren met een uniek geëtst nummer op de voet en met een sticker op de doos. Wees er dus snel bij om een van de eerste, meest gewilde exemplaren voor verzamelaars te bemachtigen (NU HELAAS AL UITVERKOCHT).

Evo wordt geleverd in een vrolijke doos met Mathmos-logo van gerecycled karton, perfect om cadeau te geven of om zelf mee te pronken als onderdeel van uw eigen verzameling. Koop een Mathmos Evo lavalamp op onze Mathmos-website en profiteer van twee jaar garantie.

Nu verkrijgbaar op alle websites in vier prachtige kleurstellingen.