De nieuwe giga-raketlavalamp

Gepost op 1 September 2022 door Mathmos

We vinden het geweldig om aan u de Rokit te mogen introduceren in onze Mathmos-reeks. Dit is namelijk onze nieuwe raketvormige giga-lavalamp. Deze aanwinst is maar liefst 65 cm hoog en verkrijgbaar in vijf lavakleuren.

Deze grote raketlamp heeft een speels ontwerp en is geïnspireerd op afbeeldingen van de cartoonraketten. Met hun onmiskenbare sci-fi-thema’s zijn de geliefde Mathmos raketlavalampen door de jaren heen iconische favorieten van onze fans geworden en behoren ze momenteel nog steeds tot onze meest verkochte modellen. Met de Mathmos Rokit komen we onze fans tegemoet die op zoek zijn naar een grote lavalamp, maar daarbij toch de voorkeur geven aan de klassieke vorm van een raketlavalamp.

Britse productie

Rokit is volledig met de hand gemaakt in Groot-Brittannië, met een afwerking van hoge kwaliteit. De basis en kap van hoogwaardig aluminium worden door bekwame Britse ambachtslieden met de hand gesponnen en gepolijst. Zoals bij al onze Mathmos-lavalampen, worden ook deze in onze fabriek (in het VK) met onze unieke lava-formule gevuld. De grote lavaflessen kunnen worden verwisseld met andere kleuren uit ons assortiment reserve-lavaflessen, zodat uw Rokit de toekomstige kleurentrends kan blijven volgen.

FIRST100-genummerde speciale editie voor verzamelaars

We hebben opnieuw de FIRST100-geproduceerde exemplaren genummerd met een uniek geëtst nummer op de voet en met een sticker op de doos. Wees er dus snel bij om een van de eerste, meest gewilde exemplaren voor verzamelaars te bemachtigen (NU HELAAS AL UITVERKOCHT).

Rokit wordt geleverd in dozen met het Mathmos-logo, gemaakt van gerecycled karton. Ze zijn dus perfect om cadeau te geven of om uzelf te trakteren op een uniek accessoire voor uw huis. Koop een Mathmos Rokit giga-lavalamp op onze Mathmos-website en profiteer van twee jaar garantie.