De iO giga-lavalamp

Gepost op 1 November 2019 door Mathmos

De grote iO voor tafels of vloeren heeft een kolossale hoogte van 78 cm. Deze nieuwe lamp die is ontworpen door Mathmos in samenwerking met de bekroonde lichtontwerpers J.Coles en J.French, is gemaakt van nauwkeurig gegoten, verchroomd metaal en is verkrijgbaar in drie lavakleurstellingen. Deze iO, geïnspireerd op tv’s uit de jaren ‘60, heeft twee kijkhoeken en kan worden vastgezet, waardoor hij perfect is voor zowel openbare ruimtes als in huis. (Vanwege de overweldigende vraag adviseren wij u om vroeg te bestellen om uw iO vóór Kerstmis te ontvangen. De FIRST100 zijn nu uitverkocht. ).

Unieke vorm

De iO is gemaakt van nauwkeurig gegoten metaal met een verchroomde afwerking. Het complexe ontwerp zorgt ervoor dat de iO veilig in elkaar zit en er vanuit iedere hoek fantastisch uitziet.

FIRST100

De eerste 100 stuks van deze iO lavalamp zijn speciale verzameledities. Deze hebben een geëtst nummer op de basis en een sticker op de doos. Zorg er dus voor dat u er snel bij bent om dit unieke exemplaar te bemachtigen.

Ontwerpers

Mathmos Design Studio heeft gedurende een aantal jaren nauw samengewerkt met de bekroonde ontwerpers J.Coles en J.French om de iO te ontwerpen en te ontwikkelen.