Giga-lavalampen op de Londense Design University, Ravensbourne

Gepost op 20 Januari 2022 door Mathmos

Tijdens de lockdown bezocht Mathmos deze toen akelig stille Ravensbourne University in Londen om de indrukwekkende giga-lavalampen te fotograferen. Ravensbourne University ligt in de nieuwe designwijk van Londen op het schiereiland Greenwich, naast de O2 Arena.

Het gebouw van de Ravensbourne University werd in 2010 voltooid en is ontworpen door architect Farshid Moussavi. Dit prachtige gebouw was de perfecte locatie om de omvang van onze enorme lavalampen vast te leggen.

Onze grootste lavalamp, de Mathmos Saturn, is verkrijgbaar op onze internationale websites en is de grootste lavalamp die ooit is geproduceerd. Deze opvallende lamp is 1,5 m hoog en wordt in het Verenigd Koninkrijk volledig met de hand gemaakt om de hoogste kwaliteitsnormen te kunnen garanderen. Hij heeft ultra helder borosilicaatglas voor de beste lava-ervaring. Het is een grote opvallende lamp die op de vloer kan worden bevestigd in openbare, particuliere of zintuiglijke ruimtes.

Wij bieden de iO lavalamp ook aan in zilver of matzwart voor op de tafel of vloer. De iO heeft een kolossale hoogte van 78 cm en zijn ontwerp is geïnspireerd op de tv’s uit de jaren zestig. Deze grote lavalamp voor volwassenen heeft twee kijkhoeken en kan worden vastgezet, waardoor hij perfect is voor zowel openbare als particuliere ruimtes, zoals uw eigen game-ruimte, een zogenaamde “mancave” of in uw vernieuwde kantoor als sfeervolle bureaulamp.

Hier volgen enkele foto’s van achter de schermen tijdens onze fotoshoot in het instituut voor creativiteit en technologie op de Ravensbourne University.