Platinum Vinyl lavalampen van Mathmos

Gepost op 18 Juni 2022 door Mathmos

Platinum Vinyl Lavalampen van Mathmos

Het was een perfecte timing van ons om onze Platinum Astro Vinyl in het jaar van het platina-jubileum van Koningin Elizabeth II te lanceren. Onze Astro Vinyl zwart was bovendien uitverkocht, dus de Platinum Vinyl Astro was een voor de hand liggende keuze voor ons assortiment. 

Platinum Vinyl Lavalampen van Mathmos

De FIRST100-producten hadden weer een geëtst gelimiteerd nummer. Nummer 70 werd gewonnen door een gelukkige volger van onze social media-posts.

Platinum Vinyl Lavalampen van Mathmos

Het Astro Vinyl-assortiment is perfect voor liefhebbers van lavalampen en vinylverzamelaars. Dus zet uw Mathmos Astro Vinyl lavalamp aan en draai uw favoriete vinyl voor de perfecte combinatie van retro-nostalgie en ontspanning. 

Platinum Vinyl Lavalampen van Mathmos

Onze inspiratie voor deze klassieke Astro lavalampserie uit 1963 kwam van de platina vinylplaat-awards. De platina platencertificering werd in 1976 ingevoerd in de muziekindustrie om de verkoop van één miljoen albums en twee miljoen singles te vieren. Michael Jackson houdt het record met 34 x platina voor het Thriller-album.

Platinum Vinyl Lavalampen van Mathmos

De Astro Vinyl-serie is een uitstekend verjaardagscadeau, want deze wordt geleverd in een unieke geschenkdoos met een hip vinylontwerp. Hierdoor verrassen ze de ontvanger al bij de eerste aanblik, voordat de prachtige lavalamp na het uitpakken voor de volgende verrassing zorgt. Mathmos lavalampen worden wereldwijd met trots in vele opnamestudio’s, vinyl- en game-opstellingen thuis, en op bureaus en nachtkastjes gepresenteerd.

Platinum Vinyl Lavalampen van Mathmos

De Astro Vinyl-serie heeft een geweven zwart-witte zaagtandkabel zoals die aan versterkers, gitaren en andere muziekapparatuur. Mathmos lavalampen en de muzieksector hebben samen een lange geschiedenis achter zich, vanaf de Beatles, via de jaren 90 tot de dag van vandaag. Mathmos lavalampen zijn populair in muziekvideo’s, als podiumaankleding en op afterparty’s; de Astro en iO giga lavalampen hebben zelfs met Stereophonics getoerd. Er wordt zelfs beweerd dat enkele opnamestudio een lavalamp zou moeten hebben, en ook de Britse rocklegendes David Bowie en Ringo Starr namen deze traditie over. Beiden hadden lavalampen in hun bezit, Starr in zijn huis en Bowie in zijn opnamestudio.